Politika

A Fidesz most robbantja be az igazi kampányt: az ország több mint 2500 pontján…

fuggetlennemzet.hu

A Fidesz–KDNP 106 jelöltje leadta a jelöltséghez szükséges aláírásokat, azonban a kormánypártok folytatják a támogatói aláírások gyűjtését – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden.

A kormánypárti politikus az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában elmondta: az ország több mint 2500 pontján megtalálhatók jelöltjeik és aktivistáik standokkal. „Fontos, hogy erőt mutassunk. Fontos, hogy megmutassuk, nagyon sokan vagyunk, akik nem hagyjuk kárba menni az elmúlt 12 év közösen elért eredményeit, és nem hagyjuk azt sem, hogy Gyurcsány Ferenc és emberei visszatérjenek a politikába” – indokolt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója február 12-én jelentette be, hogy elsőként a Fidesz jelöltjei gyűjtötték össze a 106 egyéni választókerületben az induláshoz szükséges ajánlásokat.


 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top