Politika

Gulyás Gergely: Nem fogjuk a benzinkutakat közpénzből kisegíteni

nyugatifeny.hu

Inkább átveszik őket, miután csődbe mentek.

A szerdai kormányinfó meglepetés vendége Varga Judit volt, aki arra reagált, hogy Magyarország elbukta a jogállamisági pert. Szerinte ez nem több, mint politikai döntés a melegtörvény ügyében, annak ellenére, hogy az uniós vezetők világosan hangsúlyozták, hogy nem ez áll a háttérben.

Nem sokat időzött az igazságügyi miniszter, ennyit elmondott és már el is ment, kérdezni sem lehetett tőle. Gulyás Gergely egyedül folytatta, és át is tért a benzinárstopra. A kormány nem tud olyan helyről, ahol 5 kilométeren belül több benzinkút is emiatt megszűnt volna.


Mindenesetre azt jogszerűtlennek tartja, hogy van olyan kút, ahol megszabják a maximálisan tankolható mennyiségét; azonban

közpénzből nem akarnak segíteni

ezeknek a töltőállomásoknak. A kormány inkább a

Molt kérte meg,

hogy vegye át a bajba jutott kutak üzemelését, és kijelölik majd azokat, amelyeknek kötelezően nyitva kell tartaniuk.

A pedagógussztrájkra Gulyás csak annyit reagált, hogy tárgyalni fognak a tanárokkal a bérek rendezéséről, és arra kérte őket, hogy tartsák be a törvényeket. Mindezek ellenére korábban megírtuk, hogy a kormány eddig nem volt hajlandó leülni a tanárokkal.

A kormányinfót itt nézheted vissza:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top