Politika

Márki-Zay Péter szolidaritási tüntetést hirdetett hétfő estére Iványi Gábor mellett

Fotó: Márki-Zay Péter/Facebook
A helyszín a NAV által megszállt Dankó utca 11-13. alatt található hajléktalanszálló, a szomszédban található az Oltalom Egyesület székhelye is.

Hétfő este 18 órára szolidaritási tüntetést hirdetett Márki-Zay Péter Iványi Gábor lelkész mellett – jelentette be az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.


A politikus azt írja:

„Iványi Gáborral szemben a hatalom demonstratív és megfélemlítő hatósági eljárást indított. Úgy, ahogy néhány hete a Fővárosi Önkormányzatnál.

Nincs kétségem afelől, hogy ezek politikailag motivált eljárások, amik az ellenzék megfélemlítését szolgálják. Magyarország történetének legkorruptabb kormánya el akarja terelni a figyelmet a Rogán–Schadl-ügyről, a jegybankelnök panamáiról, az Orbán család gátlástalan gazdagodásáról.

És teszik ezt azzal az emberrel, Iványi Gáborral, aki világéletében csak beletett a közösbe, nem elvett abból. Nem hagyjuk, hogy megfélemlítsenek, szolidárisak vagyunk egymással.”


Szintén a tüntetésen való részvételre buzdítottak a helyszínen tartózkodó ellenzéki képviselők is, akik időközben visszatértek a sajtó képviselői közé, miután Iványival együtt beengedték őket az Oltalom Egyesület irodáiba, ahol elmondásuk szerint halmokban álltak a zsákok, amikben a NAV által állítólagosan lefoglalt bizonyítékok vannak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top