Politika

Videóval: Bayer Zsolték nemrég még harsányan röhögtek azon, hogy Oroszország megtámadhatja Ukrajnát

nyugatifeny.hu

Amerikai összeesküvésnek nevezték.

„Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”

— mondta Bayer Zsolt január 30-án a Sajtóklubban a HírTV-n.

 

Szerinte ezzel Amerika csak nyomást gyakorol a NATO-tagállamokra és az Európai Unióra, elsősorban “szerencsétlen hülye” Németországra.

“Ilyen nyilatkozatok jönnek, hogy a háború esélye 70-90 százalék. A háborús retorika részeként ilyenek hangoznak el Amerikából, hogy evakuálni kell a kijevi amerikai nagykövetség tagjait. Miért is kell evakuálni, itt mindenki hülye? Mit kell evakuálni, Kijevben bombáznak?”


— magyarázta Bayer. Azóta már Kijevben a bombaveszélyre figyelmeztetve szólnak a légvédelmi szirénák.

 

Elméletével Bencsik András is egyetértett:

“Amerika ezerrel nyomul, hogy kiprovokáljon egy fegyveres konfliktust, hogy Oroszországot és az Európai Uniót eltávolítsa egymástól. De nem akar ez összejönni, mert az oroszok nem ugranak rá. Egyébként olyan egyszerűen megoldották Kazahsztánban a puccskísérletet, hogy azt majd tanítani fogják a katonai főiskolákon, hogy hogyan csinált hülyét Oroszország Amerikából.”

Gajdics Ottó még tovább vitte Bayer eszmefuttatását:

„Sajnos kísértetiesen hasonlít arra, hogy amikor az amerikai gazdasággal baj volt – ha visszatekintünk a közelmúlt történelmére –, akkor mindig elővették a fegyvereket”.

 


A videó:

 

Boros Imre még hétfőn is viccnek nevezte a konfliktust, szerinte „érdeklődés hiányában a háború elmaradt, a hisztéria megy tovább”.

„Akinek bármi illúziója lett volna arra, hogy ki akar igazán háborút ebben a térségben, az megállapíthatta, hogy ha valaki nem akar háborút, az Oroszország és Ukrajna.”

 

Gajdics Ottó itt is tartotta magát a korábbi összeesküvés elméletéhez, és hozzátette, hogy

“Biden népszerűsége a béka hátulja alá keveredett, képes lenne itt, a mi közvetlen környezetünkben kirobbantani egy háborút, csak azért, hogy megmutassa, hogy ő is valaki”.

 

A videó:



 

Deák Dániel is nagyon jól szórakozott a helyzeten, és egy posztban nevetős fejek kíséretében megírta, hogy

“Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvívő arra kérte az amerikaiakat, közöljék az esedékes orosz invázió dátumát, ugyanis ahhoz igazítva szeretné megtervezni a saját szabadságát.”

 

A posztot azóta Deák törölte.

(via 444.hu) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top