Politika

Szabó Tímeát CIA-ügynöknek nevezték a fideszes nyilvánosságban, már nyomoz a rendőrség

Szabó Tímea - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Rágalmazás vétsége miatt folyik az eljárás. 

 

A nagyon független és nagyon pártatlan fideszes kormánysajtó néhány hónapja teleharsogta a médiát azzal, hogy én CIA-ügynök vagyok – kezdte hétfőn közzétett videóját a Párbeszéd politikusa.

 

Szabó Tímea azt mondta, az ügyben feljelentést tett és nemrégiben kapta kézhez a bíróság levelét, amelyben arról tájékoztatják, nyomozás lefolytatására kérték fel az óbudai rendőrséget. Szinte a teljes magyar kormánysajtót, Rákay Philipet és Deák Dániel politikai „elemzőt” is megnevezték a hivatalos iratokban.

Találkozunk a bíróságon

– zárta mondandóját Szabó Tímea.


 

Nem ez az első eset, hogy az ellenzéki politikus a bíróságon keresi igazát. Mint lapunk is beszámolt róla, a feljelentése nyomán jogerősen elítélték többek közt a Magyar Nemzet néven megjelenő kormányközeli napilap főszerkesztőjét, amiért egy olyan náci hangvételű írást hagyott megjelenni a lapban, amelyben Szabó Tímeát gyalázta álnéven egy szerző. Később a rendőrségi eljárás derítette ki, hogy a sorok írója Szikszai Péter, a Hír TV korábbi vezérigazgató-helyettese volt. (Népszava)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top