Politika

Több mint 7 millió forintért korrektúrázott Hoppál Péter felesége a pécsi önkormányzati cégnek

nyugatifeny.hu

Nem találtak nyomot a “korrektúrázásról”.

A cég átvilágítása során nem találták nyomát Hoppálné Erdő Judit munkavégzésének, ezért feljelentést tesznek. Hoppál Péter szerint minden, a feleségével kapcsolatos híresztelés a baloldal hazugsága.

Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő felesége havi bruttó 250 ezer forintért korrektúrázott a pécsi önkormányzat kommunikációs cégének – írja az rtl.hu.


Pécsi Kommunikációs Kft. arról tájékoztatta a portált, hogy a jelenleg Pécsen magyar–német tanárként dolgozó Hoppálné Erdő Judit 2016. január 1-től 2018. május 31-ig állt megbízási jogviszonyban a cég jogelődjével, a Pécsi Kreatív Központ Kft.-vel, ami végül közös megegyezéssel szűnt meg.

A szerződése alapján Hoppálné feladata az önkormányzati cég ügyfeleitől megrendelt, a nyilvánosságnak szóló hirdetmények, marketing- és kommunikációs eszközök szövegeinek korrektúrázása volt. Ezért

havi bruttó 250 ezer forint illette meg, így két és fél év alatt összesen bruttó 7 250 000 forint díjazásban részesült.

A cikk szerint a Pécsi Kommunikációs Kft. a cégnél zajló átvilágítás során

nem találta nyomát,

hogy Hoppál Péter feleségének megbízási jogviszonya során történt volna teljesítés. Azt írták az Rtl.hu-nak, nincsenek megrendelők, teljesítési igazolások, levelezések vagy bármilyen valós tevékenységre, munkavégzésre utaló bizonyíték. Nincs olyan cikk, hirdetés vagy marketing-, illetve kommunikációs anyag, ami igazolhatóan járt volna a megbízottnál.


A cég azt állítja, hogy a korrektúrázást valójában a megbízó, vagyis a jogelőd, a Pécsi Kreatív Központ munkavállalói végezték Hoppálné jogviszonyának időtartama alatt. Azt is közölték, hogy

feljelentést tesznek.

Az Rtl.hu elérte Hoppál Pétert, aki azt mondta minden, a feleségével kapcsolatos híresztelés

a baloldal hazugsága.

“Nekik semmi sem drága, közszereplőnek nem minősülő családtagokat is belerángatnak a kampányba” – fejtette ki.

(via, hvg.hu / Rtl.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top