Politika

Választási csalás Debrecenben? Meghökkentő videót posztolt az egyik képviselő

Furcsa videót tett közzé a DK országgyűlési képviselője / Fotó: Facebook

Varga Zoltán szerint Kósa Lajos emberei azt az utasítást kapták, hogy a Fidesz alelnökének plakátja „mindenütt kerüljön a Vargáé elé”.

 

Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője és az ellenzék közös jelöltje Debrecenben egy videót tett közzé Facebook-oldalán, melyen állítása szerint az látszik, hogy a fideszes Kósa Lajos emberei leszedik Varga plakátjait, és a helyükre a párt alelnökének tábláit rakják.

B. Barnabás, az Országgyűlés Hivatalának dolgozója, a Fidesz frakció munkatársa, Kósa Lajos alkalmazottja azt az utasítást kapta főnökétől, hogy a debreceni önkormányzat alvállalkozóival, a kihelyezett 2000 választási plakátomat rángassák le, és a helyükre a saját plakátjait szereljék fel.

– írta a videójához Varga, aki szerint a plakátleszedők azt az utasítást kapták, hogy „Mindenütt kerüljön a Vargáé elé”.

A DK képviselője úgy véli, „Kósa Lajos, most nem csak jogilag, de emberségből, és normalitásból is megbukott, és bár most önmaga igazolta, hogy egy normális világban nemhogy parlamenti képviselő nem lehetne, de a parlamentbe, mint látogató sem tehetné be a lábát, most ő a kormánypárt alelnöke.”

 


 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top