Politika

DK: Orbánék a maradék három hétre fogják vissza a fenyegetőzést!

nyugatifeny.hu

Ártottak már eleget.

Népszava beszámolója szerint tömegesen érkeznek olyan jelzések a pedagógusszervezetektől, hogy a tankerületi központok utasítják az iskolaigazgatókat jogellenes intézkedésekre, valamint olyan utasítások kiadására, amelyek megakadályozzák, hogy a pedagógusok érzékelhető sztrájkot tudjanak szervezni az iskolákban.

Dr. Varga István, a közös ellenzék Kaposvári jelöltje közleményt adott ki a témában. Követeli, hogy a tankerületek és az Emberi Erőforrások Minisztériuma sürgősen hagyjon fel a pedagógusok fenyegetésével és megfélemlítésével.

“Az Orbán-rezsim oktatáspolitikája, a pedagógusszakma kisemmizése az, ami odáig vezetett, hogy a pedagógusok sztrájkba kezdjenek, ez pedig kizárólag a kormány lelkén szárad. Nem tilthatják meg mondvacsinált indokokkal a sztrájkot, és nem büntethetik a pedagógusokat, akiknek a problémáit eddig szorgosan a szőnyeg alá söpörték.”


– írja.

Megígérte, hogy az április 3-i választás után felálló új kormány fogja visszaadni a pedagógusok megbecsülését, és kérte Orbánéktól, hogy a maradék három hétre fogják vissza a fenyegetőzést, “mert ártottak már pont eleget”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top