Politika

Bejelentették: Minden egyes végrehajtást felülvizsgálnak a kormányváltás után (+videó)

nyugatifeny.hu

Tisztességes elszámolást kapnak az adósok, ha az ellenzék győz.

Az Orbán-rezsim egyik legnagyobb bűne, hogy magukra hagyta a devizahiteleseket. Miközben az Orbán-kormány magát a deviza- és hitelkárosultak megmentőjeként aposztrofálja, valójában ölbe tett kézzel nézik, ahogy tisztességes magyar emberek tízezrei feje fölül veszik el a lakásokat, ellehetetlenítik és a teljes kiszolgáltatottságba taszítják őket, Orbán ugyanis valójában a pénzvilággal paktált le

– közölte Szakács László, az ellenzék közös képviselőjelöltje Baranya 2. sz. választókerületében.

Szakács megerősítette: az egységes ellenzék pártjai a kormányváltás után azonnal neki fognak látni az Orbán-rendszer által cserbenhagyott emberek megsegítésének.

“Az Európai Unió jogát alkalmazva, a magyar törvényekbe átültetve tisztességes elszámolást fognak kapni a devizaadósok, hogy ha a bank a hitelfelvétel időpontjában elegendő fedezetként fogadott el egy ingatlant, akkor annak elárverezése után a pénzintézet többet már nem követelhessen az adósoktól.

Felül fogunk vizsgálni minden egyes végrehajtást, ami ezekben az ügyekben végrement, mert tiszta jogi helyzetet akarunk teremteni, a felülvizsgálatig pedig minden végrehajtást haladéktalanul fel kell függeszteni.”

– ismertette a részleteket Szakács László.


Videó:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top