Politika

Lázár: Nem készülök kormányzati pozícióra, most fognak szülni a kancák (+videó)

nyugatifeny.hu

Szép csikókat várnak.

Szerda este interjút adott a Pesti TV-nek Lázár János, egykori kancelláriaminiszter, amiben elmondta, hogy egyelőre semmilyen kormányzati ambícióval nem rendelkezik, nem hajt semmilyen pozícióra.

Lázár elmondta, hogy bízott abban vasárnap, hogy a Fidesz meg fogja nyerni a választást. Abban nem volt biztos, hogy Márki-Zay Péterrel szemben győzni fog Hódmezővásárhelyen, arra is készült, hogy esetleg „vereségbeszédet kell tartania.”

Lázár azt mondta, hogy Hódmezővásárhelyt Márki-Zay tevékenysége után a városban a polgári oldalt darabokból kellett összerakni, emberről emberre, házról házra”.


Lázár arról is beszélt, hogy neki ellenszélben kellett kampányolnia, gyalázkodó szórólapok, gigantikus Facebook-hirdetések és óriási plakátkampány ellen. (Idén márciusban a kormányközeli Megafon reklámköltései a Facebookon átlépték az egymilliárd forintot.)

Lázár arról is beszélt, hogy Magyarországon

a legnagyobb kisebbség jelenleg a „vidékiek milliói”,

és hogy nagyon fontos lesz a következő négy évben, hogy a vidékiek sokkal jobban élhessenek. Szerinte azt kell elérni a következő ciklusban, hogy

„vidéken élni jó, vidéken élni jobb, mint a nagyvárosokban”.

Lázár az utóbbi négy évéről úgy beszélt, hogy csinálhatott volna mást is, de ez jutott neki osztályrészül, Hódmezővásárhely nem választható szét a személyétől. „Nem színpadi munka, hanem háttérmunka volt” – mondta a Pesti TV riporterének.

Arra a kérdésre, hogy készül-e bármilyen kormányzati pozícióra, Lázár János elmondta, hogy jelenleg nem, ugyanis

Mezőhegyesen éppen kukoricavetés

előtt állnak, és vannak kancák is, amiktől szép csikókat várnak éppen. Lázár azt mondta, hogy nem hajt pozícióra, de ha ez szóba kerül Orbán Viktorral, akkor beszélni fog majd róla.


A teljes interjút itt nézheted meg:

(via Telex.hu) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top