Politika

Varga Judit úgy értesült, soha nem volt ilyen nagy egyetértés a történelemben a magyar Alaptörvénnyel kapcsolatban

nyugatifeny.hu

Világcsúcs.

Facebook-oldalán közölt videót Varga Judit az egyik keddi felszólalásáról. Az igazságügyi miniszter ennek során arról beszélt, soha nem látott konszenzus áll az Alaptörvény mögött a Fidesz a parlamenti többség által.

A politikus azt mondta, az Alaptörvény 2011-es életbe lépése óta ez a harmadik legnagyobb módosítás. Szerinte “{t}örténelmileg, számszerűsítve is a legnagyobb méretű konszenzus áll” az Alaptörvény mögött.

Varga szerint nagyon nagy az elutasítása az “alkotmányellenes alkotmányozásnak“. Ezt azzal kapcsolatban jegyezte meg, hogy az ellenzék a választás előtt az Alaptörvény egyes, általuk érvénytelennek tekintett pontjait megszüntette volna kétharmados többség nélkül. A miniszter azt mondta, “jogászkörökben ezt nehéz elfelejteni“.

Varga Judit videóját itt lehet megnézni:


(Varga Judit/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top