Politika

Hadházy bejelentette: Vonattal fog utazni, mert nem kapott benzinkártyát és fizetést

nyugatifeny.hu

Valamint hétvégi műszakokat fog vállalni az állatorvosi rendelőben.

Méltatlan helyzetbe sodorta magát Hadházy Ákos, amikor az összes többi ellenzéki képviselőnél különbnek akarta mutatni magát azzal, hogy nem a nyitóülésen teszi le a képviselői esküjét, hanem majd később, amikor senki nem látja.

Ahogy az várható volt, Kövér László még nem adott pótidőpontot a renitens képviselőnek az eskütételre, aki ezért fizetést és benzinkártyát sem kap.

Hadházy csütörtökön a közösségi oldalán azt írta az esetről, hogy Kövér szerinte kész lesz hónapokig húzni az eskütétel idejét.

Hozzátette:

“A fizetésem megvonása ellenére tenni fogom a dolgom, bár éjszakai és hétvégi ügyeleteket fogok vállalni állatorvosi rendelőmben.

A benzinkártya megvonása miatt Pestre vonattal fogok járni (eddig is többet kellett volna), vidékre pedig sajnos kevesebb helyszínre jutok el.”


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top