Politika

Kabaré a köbön: Nem hiszed el, mennyit keresett a szervező a vadászati világkiállításon

nyugatifeny.hu

Megérte.

Összesen 654,8 millió forint bevétel folyt be az Egy a Természettel Kft. kasszájába — írta szombaton az Mfor.

Az eredetileg 17 milliárdos költségvetésűre tervezett vadászati világkiállítást tavaly szeptemberben tartották, de bekerülési költsége végül meghaladta

a 70 milliárd

forintot is. Ezt Kovács Zoltán akkor azzal indokolta, hogy ebből 55 milliárd forint a Hungexpo felújításához kellett, ahol már több évtizede nem volt fejlesztés.

Az Egy a Természettel Kft. szervezte a világkiállítást és a kísérőrendezvényeket,csak a kommunikációra és a rendezvény költségeire 14 milliárd forintot költöttek.


A lap szerint a rendezvényeknek köszönhetően összesen

654,8 millió

forint bevétel folyt be.

A lap hozzáteszi, hogy az értékesítésből származó saját bevételeknél sokkal nagyobb mértékben kapott egyéb bevételt a társaság, egészen pontosan majdnem 17,6 milliárd forintot.

Anyagjellegűként valamivel több mint 15 milliárd forintot költöttek, melyből a legnagyobb tétel, 14,9 milliárd az igénybe vett szolgáltatások jelentették. Ennek zöme (14,01 milliárd forint) semmi másra nem ment el, mint

a kommunikációra és a rendezvény költségeire.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top