Politika

Benzinárstop: A Mol szerint lopják a magyar rendszámtáblákat az olcsóbb üzemanyag miatt

nyugatifeny.hu

Állítása szerint több esetről is tudnak.

„Mosonmagyaróváron és környékén körülbelül 30 magyar rendszámot loptak el, és szlovák oldalakon már megjelent, hogy lehet vásárolni”


– nyilatkozta a Rádió 1-nek a Mol-csoport egyik vezetője. Ratatics Péter azt mondta, hogy már hamis forgalmi engedélyekkel is találkoztak a benzinkutakon.

Az RTL Híradó rákérdezett az állítólagos rendszámtábla-lopásokra a rendőrségnél, de az adásukig nem kaptak választ.

Mi is megírtuk, hogy péntektől főképp csak a magyar rendszámú autósok tankolhatnak 480 forintos hatósági áron a magyar benzinkutakon. Azért csak főképp, mert a rendelet szerint azok a külföldi rendszámú járművek is így tankolhatnak, amiket olyan országban helyeztek forgalomba, ahol szintén hatósági áras termék az üzemanyag, és ott mindez a magyar autósokra is vonatkozik.


Rogán Antal egy múlt csütörtöki háttérbeszélgetésen azt mondta, arra számítanak, hogy az új rendeletről lesz vita az EU-val, de ugyanezt pedzegette Gulyás Gergely is a csütörtöki kormányinfón.

(via Telex.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top