Politika

Óriási bukás mutatnak a számok, nehéz erre magyarázatot adni!

Semjén Zsolt és Orbán Viktor egymásnak gratulálnak (képünk illusztráció) // kép: Népszava

Botrányos körülmények lengték körül már az elejétől fogva a 2021-es vadászati világkiállítás szervezését, melynek legfőbb támogatója a “híres” vadász, Semjén Zsolt volt. A most kiderült információk alapján ami Orbánnak a foci, az Semjénnek a vadászat, anyagi értelemben is.

Egy a Természettel Kft. volt a felelőse a vadászati világkiállítás és annak kísérőrendezvényeinek szervezéséért, mely cég közölte, hogy a kiállításra 654,8 millió forint bevétel folyt be. Gondolhatnánk, ez egy szép summa, ám amikor megláttuk a költségeket, akkor estünk hanyatt. Ugyanis

26-SZOR TÖBBET KÖLTÖTTEK A KIÁLLÍTÁSRA, MINT AMENNYI BEVÉTELT SIKERÜLT ELÉRNI!

A teljes világkiállítás 17 milliárd forintba került -mint kiderült az adófizetőknek-, amelyből  a kommunikációra és a rendezvény költésgeire 14 milliárd forint ment el. A bevételek három fő részből tevődtek össze:

  1. jegybevételek: 239 millió forint,
  2. szponzori bevételek: 171,4 millió forint,
  3. bérleti díjak: 99,3 millió forint.

Ezekből a számokból azonban egy orbitális hazugság kezd kibontakozni! Ugyanis, már a világkiállítás 17. napján büszkén jelentették be, hogy addig a napig a központi helyszín látogatottsága már meghaladja az 508 ezret. Egy gyors fejszámolás után kiderül, hogy 470 forintot fizettek egy-egy belépésért. Ám a hivatalos belépő árak a következők szerint alakultak:

Napijegy   2 700 Ft
Napijegy (50%)   1 200 Ft (nyugdíja, diák)
Családi jegy   6 700 Ft (2 felnőtt, 3 gyermek)
Csoportos jegy   2 200 Ft (minimum 10 fő)


Ez viszont azt jelenti, hogy

VAGY NEM VOLT ENNYI LÁTOGATÓ A RENDEZVÉNYEN, VAGY AZ ISKOLÁBÓL FELRENDELT OSZTÁLYOKON KÍVÜL ALIG VOLTAK OLYANOK,

akiket valóban érdekelt a vilákiállítás, és teljes értékű, vagy családi jegyet vettek rá! A számokat látva, Semjénen és az ő szűk lobbikörén kívül a kutyát nem érdeklete a vadászati kiállítás, és a médiát kutatva, azt sem vettük észre, hogy áttételesen valamilyen haszna származott volna az országnak az egész kiállításból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top