Politika

Mi történik a Jobbikban? Lemond Jakab Péter legközelebbi munkatársa, Molnár Enikő kabinetfőnök

MTI/Koszticsák Szilárd

Molnár Enikő a Jobbik kommunikációs osztályán dolgozott, később azonban a hírek szerint Jakab Péter egyik legközvetlenebb munkatársa és legfőbb kommunikációs tanácsadója, majd kabinetfőnöke lett.

 

Lemond Jakab Péter Jobbik-elnök egyik legközelebbi munkatársa, Molnár Enikő, aki a kommunikációs feladataitól való megválásról már értesítette a párt vezetését is. A Magyar Hangnak Molnár mindössze annyit mondott, hogy a munkáltatója beleegyezése nélkül nem nyilatkozhat.

 

Molnár Enikő a Jobbik kommunikációs osztályán dolgozott, később pedig a hírek szerint Jakab Péter egyik legközvetlenebb munkatársa és egyik legfőbb kommunikációs tanácsadója lett, akivel együtt kezelték a politikus közösségi oldalát, illetve együtt találták ki a politikai akciókat is. A pártvezető az utóbbi időben már úgy hivatkozott rá, mint a kabinetfőnökére, de számos információ látott napvilágot arról, hogy a Jobbik tagságának szúrja a szemét Molnár Enikő túlságosan jelentőssé váló befolyása.


 

Molnár Enikő személye lehetett a Jobbikon belüli belharc egyik központi eleme, ugyanis a beszámolók alapján Jakab Péter mellett ő az, aki ellen fellázadt több elnökségi és frakciótag is. Tavaly ősszel kezdtek záporozni a hírek Jakab Péter és kabinetfőnöke állítólagos viszonyáról, de a Jobbik-elnök akkor mindenféle utalgatást határozottan rövidre zárt. A Facebookon közölte, hogy „a hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hiszen 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik, tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg.”


Az alábbi videóban Molnár Enikő, Jakab Péter kabinetfőnöke és maga a politikus vezette körbe a Jobbik pártközpontjában Osváth Zsoltot, a ZSHOWTime házigazdáját:

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top