Politika

Üzent a rezsibiztos a főpolgármesternek, aki szerint a kormány felszámolta a rezsicsökkentést

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás
Németh Szilárd szerint Karácsony Gergely a multik oldalán áll.
Vasárnap közölte Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter, hogy a rezsivédelemből ki kell lépniük az önkormányzatoknak és a gazdálkodó szervezeteknek, így az a jövőben újra csak a családoknak marad elérhető.

Erre reagált később Karácsony Gergely főpolgármester is, aki a Facebookon azt írta:

“Meg kell védenünk Budapestet a rezsicsökkentés megszüntetésének hatásaitól!”

A főpolgármester szerint “az Orbán-kormány jelenlegi formájában felszámolta a rezsicsökkentést”, és azt is hozzátette: nem igaz az az állítás, hogy a kisvállalkozások és az önkormányzatok képesek lesznek kigazdálkodni annak hatásait, hogy kikerülnek a rezsicsökkentés alól.

A főpolgármester szavaira már érkezett is reakció, méghozzá az újra rezsibiztossá kinevezett Németh Szilárdtól. A Fideszes politikus vasárnapi közleményében azt írta:


“Gyurcsánnyal és Márki-Zay-jal arról beszéltek, hogy a rezsicsökkentés ostobaság, hülyeség, s ebben a formájában meg kell szüntetni, mindent a piac igényei alá kell rendelni.”

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos szerint a főpolgármester a “baloldallal együtt a multik oldalán áll,

a magyar családokkal szemben a multik és Brüsszel érdekeinek kiszolgálója”.

“Karácsony Gergelyt, a messze leggazdagabb önkormányzat vezetőjét, no meg a baloldali pártokat is arra biztatjuk, hogy járuljanak hozzá a rezsicsökkentés védelméhez ahelyett, hogy a frakciók alakításával trükköznek, hogy milliárdokat tegyenek zsebre” – üzente a Fideszes politikus Karácsony Gergelynek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top