Politika

Mélyponton a forint – Megbukott Orbánék politikája!

Fotó: Népszava

Az Orbán-kormány képtelen volt megteremteni a stabilitást, így a forint az elmúlt években folyamatos gyengülést mutatott, ma délután pedig átlépte az euróval szembeni 400 forintos lélektani határt!

Legutóbb március 7-én, az orosz-ukrán háború kitörése után járt 400 forint környékén a forint-euró árfolyam, bár akkor “csak” 399,87-re zuhant a magyar fizetőeszköz. Ma az amerikai tőzsdei kereskedés kezdetekor átlépte a lélektani határt és egy rövid időre 400,04 forint volt egy euró, majd sikerült visszaerősödnie a 399,7-399,9-es szintre, azonban a magyar deviza gyenge láncszem a térségben,

ENNEK KÖSZÖNHETŐEN KÉSŐ DÉLUTÁN BEZUHANT AZ ÁRFOLYAM, ÉS MÁR 402,5-NÉL JÁR

– írja cikkében az Infostart!


A katasztrofális helyzet pedig az elemzők szerint nem sokat fog javulni, a forint végleg elszakad a régiótól és ez kihat majd az árakra is mely így sem túl rózsás a magas inflációnak köszönhetően.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top