Politika

Mélyül a Völner botrány: Rétvári neve felmerült az anyagokban a kenőpénzekkel, szívességekkel kapcsolatban..

thepost.hu

A VÖLNER ÜGYBEN TISZTÁZZA MAGÁT RÉTVÉRI BENCE

A váci választókörzet DK elnöke, Tisza Zoltán sajtótájékoztatón tett fel a közvéleményt erősen foglalkoztató kérdést Rétvári Bencének, az Emberi Erőforrások Minisztériumában miniszterhelyettesi beosztásban lévő államtitkárnak, jelenlegi parlamenti képviselőnek.

Mint elmondta, az országos korrupciós botrány miatti közfelháborodás miatt az ügy érintettjeinek kilétét meg kell ismerni. A tisztánlátás érdekében is, hogy a választók a tények ismeretében tudjanak dönteni április 3-án, hogy ki képviselje őket a Parlamentben.

A volt igazságügyi miniszterhelyettes korrupciós vádakkal történő meggyanúsítása nyomán, a még pozícióban lévő államtitkár kollégájától a következőre várunk választ: miért hallgat Rétvári Bence a korrupciós ügyről, talán érintett lehet?


Mint ismert, még tavaly került napvilágra, hogy a gyanú szerint Völner Pál 80 millió forintot vett át a végrehajtók elnökétől, hogy aztán olyan döntéseket hozzon, amelyeket elvárnak tőle. Az ügy iratait megszerezte a független magyar sajtó is és abban Rétvári Bence neve is szerepelt. Rétvári neve az anyagokban a kenőpénzekkel, szívességekkel kapcsolatban merül fel, azonban a térség országgyűlési képviselője a mai napig nem érezte szükségét, hogy ezt a helyzetet tisztázza – indokolta kérdését Tisza Zoltán, aki felszólította Rétvári Bencét, hogy tisztázza magát az ügyben.

Ellenzéki összefogás: 2022
forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top