Politika

Deutsch Tamás elárulta, hogy szerinte miről szól az ellenzék politikája

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A Fidesz politikusa közösségi oldalán keresztül üzent.

A jobboldal és a baloldal között továbbra is óriási a szakadék. Az ellenzék rendre élesen kritizálja a kormányt, mely a legutóbbi választásokon rekordot döntött, és noha többen arra számítottak, hogy Márki-Zay Péter legyőzheti Orbán Viktort, még csak megszorongatni sem tudta.

Ennek pedig újabb kétharmad lett a vége, miközben az ellenzéki összefogás darabjaira hullott. Márki-Zay azonban nem adja fel, és a saját pártja megalapításán dolgozik, amivel a következő választásokon akár bejuthat a parlamentbe.

Ennél sokkal égetőbb kérdés a háborús helyzet, ami a szankciók által is nagyon nagy nyomást helyez az európai emberekre. Szép lassan szinte mindenért egyre többet fizetnek az emberek, de nem látni, mikor születhet béke Ukrajna és Oroszország között.

Deutsch Tamás ismét egyértelművé tette, hogy a magyar kormány a béke pártján áll, míg szerinte a baloldal politikája a szankciókról, az olajembargóról és a fegyverszállításokról szól, ami abszolúte szembe megy a Fidesz nézetével.


„A baloldal politikája: szankciók, olajembargó, fegyverszállítások. Mi a béke pártján állunk. Ennyi.” – tette egyértelmű a rövid posztjában Deutsch. (liner.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top