Politika

Lázár János Makón bevallotta: El kell halasztani a fejlesztéseket

nyugatifeny.hu

Aggasztó kilátásokról beszélt.

“Nem tudom azzal biztatni a makói képviselő-testületet, hogy a következő időszakban felfelé ívelő gazdasági helyzet következik. A gazdasági kilátások érdemben befolyásolják a makói 5 legnagyobb adófizető cég gazdasági kilátásait is.

Az energiaárak elszabadulása a makói önkormányzatnak is sok pénzébe fog kerülni”

– számolt be Lázár János építési és beruházási miniszter beszédéről a Délmagyarország.

A tudósítás szerint az önkormányzati döntéshozók előtt és a közösségi oldalán is kihangsúlyozta a fideszes politikus, hogy “nehéz évek előtt állunk. A pandémia és a szomszédunkban zajló háború okozta gazdasági folyamatok nem kerülik el az önkormányzatokat sem. A növekvő energiaárak, a beruházások drágulása és a fenntartási költségek emelkedése miatt

újra kell gondolni a települések költségvetését,

át kell értékelni a fejlesztési terveket és racionalizálni kell a működés költségeit”.


“Arra kell felkészülni, hogy a helyi adóbevételeket ilyen típusú működési költségekre kell fordítani, a fejlesztéseket pedig valószínűleg el kell halasztani, át kell ütemezni” – idézte Lázárt a Promenad24-gyel egy kiadóhoz tartozó Makó Híradó.

(via, hodpress.hu) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top