Politika

Nemhogy béremelés nem lesz, elvonásoktól kell félniük a humánszférában dolgozóknak

ezalenyeg.hu

Orbánék nem fordítanak pénzt olyan ágazatra, ahonnan nem tudnak bőségesen lopni. A humánszférában nem lesz béremelés, csak megvonások. Vajon mi dől előbb össze? Az egészség, vagy az oktatásügy?

 

Az Orbán-kormány teljes összeomlásba taszítja az országot. Ez derült ki a csütörtöki állománygyűlésen, ahol az Orbán-csicskák elmondták, kinek-milyen funkciót ajándékoztak, és az ország melyik területét teszik tönkre a mandátumuk alatt.

Pintér Sándor belügyminiszter, például arra vállalkozik letöltendő tisztsége alatt, hogy nekirongyol az egészségügynek, szociális szférának, a közoktatásnak.

A belügyminiszter szerint:

A humánszférában annak lehet örülni, ha nem lesz elvonás.

-írja a 444.


 

Tehát arra még számítani sem lehet, hogy a hosszú évek óta halmozódó problémák megoldásra kerülnek a humánágazatokban! A területeken dolgozóknak annak kell örülnie, ha nem csökkentik  a fizetéseket, vagy megmarad a munkájuk. Na jó, de akkor mire jut pénzt?

Jut elegendő, majd MészárosnakTiborcznak, Orbán Győzőnek, és az egész NER-nek!

Gyermekeink tanárok nélkül maradnak, szüleink egészségügy nélkül, mi pedig dolgozhatunk Orbán oligarcháinak!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top