Politika

Polt Péter harcol a korrupció ellen: nyomoz az ügyészség, százmilliókat keresnek a polgármestereken

thepost.hu

Hatvan – Itt az újabb Boldog-ügy? Három polgármestert gyanúsítottként, hatot pedig tanúként hallgattak ki Heves megye 3. választókerületében – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Hadházy Ákos független képviselő kérdésére.

Hadházy Ákos szerint, aki annak idején a feljelentést tette, ebben a választókerületben szinte egy az egyben a most már vesztegetéssel vádolt fideszes képviselő, Boldog István Jász-Nagykun-Szolnok megyei választókerületében tapasztalt módszereket alkalmazhatták a szereplők.


– Itt is a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programokkal (TOP) kapcsolatos pályázatokkal éltek vissza, mégpedig oly módon, hogy valamennyi településnél ugyanaz az egy-két cég csinálhatta a beruházásokat, jelentősen felülárazva – mondta a Blikknek Hadházy Ákos, aki szerint – Boldog választókerületéhez hasonlóan – itt is megmondhatták a településvezetőknek, hogy melyik céggel kell szerződni, ha nyerni akarnak a pályázaton.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top