Politika

Üzentek neked is: Csatlakozz a Fideszhez mert a baloldallal ellentétben nem a háborúzás, hanem az építkezés a céljuk

thepost.hu

A baloldallal ellentétben “a mi célunk nem a háborúzás, hanem az építkezés” – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője pénteken.

Láng Zsolt azt mondta, ezért szeretnék, ha olyan fővárost építhetnének közösen – vagy a baloldal segítségével, vagy nélküle -, amely “mindnyájunk számára megnyugtató, szép és biztonságos otthon”.

Olyan otthon, amelynek zöldfelületeit, parkjait és játszótereit folyamatosan megújítják, a kormány segítségével rendbe teszik közterületeit, útjait és egészségügyi intézményeit. Odafigyelnek a gyalogosokra, kerékpárosokra, a közösségi közlekedőkre és az autósokra egyaránt – sorolta a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.


A politikus úgy fogalmazott: “ránk továbbra is számíthatnak az építő munkában”. Aki szeretne ebben a munkában részt venni, csatlakozzon hozzájuk – mondta, kiemelve: “mert nekünk Budapest az első”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top