Politika

Varga Judit szerint a színtelen, szagtalan massza nem lehet Európa jövője

fuggetlennemzet.hu

A Konferencia Európa Jövőjéről elnevezésű, egy éven át tartó rendezvénysorozat okán közös gondolkodásra buzdít Varga Judit igazságügyi miniszter hivatali elődjével, Trócsányi László európai parlamenti képviselővel közösen.

Varga Judit – a Trócsányi Lászlóval közös fotót is tartalmazó – hétfői Facebook-bejegyzésében emlékeztet arra: az Európai Unió mottója az “Egység a sokféleségben”. Ugyanakkor – folytatja – manapság mégis munkálkodnak Európában olyan erők, melyek az egység nevében számolnák fel a sokféleséget.

Szerinte a nemzetek feletti, “színtelen, szagtalan massza” nem lehet egy olyan kontinens jövőképe, amely mindig is színes nemzeti kultúráiról, hagyományairól és változatos történelmi örökségéről volt ismert.


Varga Judit úgy látja, az Európa jövőjéről szóló konferencia remek lehetőséget teremt arra, hogy mindenki elmondhassa véleményét, és beleszólhasson az Európai Uniót formáló döntési folyamatokba. Az eszmecsere nem lehet teljes a magyar emberek véleménye nélkül – írta. “Ezért biztatok mindenkit arra, hogy vegyen részt a konferenciával kapcsolatos vitákban, online eseményeken, és mondja el, mit gondol közös jövőnkről!” – tartalmazza Varga Judit bejegyzése

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top