Politika

Kálmán Olga Orbánnak: Az önök összeomló gazdaságpolitikája miatt kell bűnhődnie a magyar családoknak

Hogyan gondolja ezt, miniszterelnök úr? – ezzel a kérdéssel fordult Orbánhoz Kálmán Olga DK-s képviselő. Abban bízik, hogy Orbán Viktor és Németh Szilárd is megretten attól, hogy milyen sokba kerülnek a vasárnapi ebéd hozzávalói. A magyar családokat is alátemetik az elszabaduló élelmiszerárak.

 

Kálmán Olga szerint csapnivalóan kormányoznak Orbánék, és tétlenül nézik, hogy egy év alatt 37 százalékkal drágultak a tejtermékek. Az emberek tudják, hogy a kormány tehetne az infláció ellen, jelentette ki a DK politikusa.

„Miért az önök összeomló gazdaságpolitikája miatt kell bűnhődnie a magyar családoknak még a vasárnapi ebéd mellett is?”

Orbán elpuffogta, hogy háborús infláció sújtja Európát, majd felsorolta, hogy a környező országokban hogyan alakul az infláció. Orbán szerint „aki közelebb van a háborús zónához, ott az infláció is magasabb.” Az ársapkák bevezetésével küzdenek az infláció ellen, ez a helyes politika, nem az áfacsökkentés, amit a DK javasol.


Orbán inflációs hazugságával csak az a baj, hogy már számtalanszor leleplezték.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top