Politika

Nem tudunk annyit adózni amennyit loptok – közleményben mentek neki a kormánynak

thepost.hu

NEM TUDUNK ANNYIT ADÓZNI, AMENNYIT LOPTOK

Kevés aljasabb dolog van annál, amikor egy járványhelyzet közepén valakik emberek egészségén nyerészkedinek.
„A védekezés sikerét a halálesetek és a megmentett életek számában lehet mérni.” – mondá az úr.
Tavaly megduplázódott az 65 év feletti elhunytak száma a korábbi évekhez képest… (hvg)

– 300 milliárd forintot költöttek 16 ezer lélegeztetőgépre, amelyek jó részétől a Külügyminisztérium most ingyen próbál megszabadulni. Az állami kórházellátó feleannyiért vett 2500 lélegeztetőgépet, mint a külügy. Normális áron, a legnagyobb piaci szereplőktől vásárolt, a külügy jórészt ismeretlen hátterű cégektől sokkal drágábban. De a pénz nem számított. (hvg)


– Egy olyan, zavaros hátterű és múltú céggel kötött szerződést a kínai vakcinák beszerzésére az állam, amely hasonló méretű üzletet még soha nem bonyolított le. 2019-es összbevételük százötvenszeresét kaszírozták.
Elég volt az embertelenségből, a lopásból, az olcsó politikai propagandából! Meg kell védenünk az időseket, fel kell készülnünk a járvány következő hullámára, ezért is kezdeményeztem népszavazást a kínai vakcinával oltott idősek antitest-szűréséről. (Karácson Gergely)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top