Belföld

Élő adásban lett rosszul Fábry Sándor: videón a bizarr jelenet

Fotó: Blikk

Igen érdekes és kellemetlen videó terjed az interneten, amelynek a főszereplője Fábry Sándor.

A humorista az M1 vendége volt, ahol az összművészeti one man show-járól mesélt, ám a legváratlanabb pillanatban köhögőrohamot kapott, hovatovább szinte fulladozott.

Fábry feje a nagy köhögés közepette elvörösödött, légszomja lett, levegő után kapkodott, végül a probléma megoldását egy pohár víz jelentette, amelyből kortyolva valamivel jobban lett.

– Valószínűleg hányni is fogok – mondta a köhögőroham végén Fábry, aki egy kedves félmosollyal próbálta meg elütni a kellemetlen helyzetet.

Az ominózus jelenetsor 5:25-nél kezdődik:


Szerencsére nem lett komolyabb baj, így a humoristának nem kellett elhagynia a stúdiót, képes volt folytatni az interjút.

Azt nem tudni, mi váltotta ki az erős köhögést, ám az biztos, hogy ez túlmutathat a nyári allergiaszezon okozta reakción, s jó pár kellemetlen percet okozott az érdemes és kiváló művésznek, aki próbálta minél lazábban kezelni a kínos szituációt.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top