Belföld

Kétségbeesve sírt egy kiskutya Angyalföldön: a gazdája seprűnyéllel verte

Fotó: BRFK Facebook-oldal

Kétségbeesetten sírt a kiskutya, hogy veri és seprűnyéllel támad rá a gazdája Angyalföldön. Az ártatlan eb nyöszörgését a helyiek is meghallották, ez volt a szerencséje. Az állatmentők amint kiértek, a kutya hatalmas hálával és farokcsóválással kérte a megmentőitől, hogy vigyék el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán osztotta meg a borzalmas történetet, hogy csütörtök reggel egy angyalföldi lakos a kölyök kutyáját seprűvel verte és rugdosta. Az állatot végül az Állatmentő Liga mentette ki a rendőrök segítségével tegnap éjszaka, a gazdája ellen pedig eljárás indult.

 


Hasonló történetet osztott meg a BRFK szerdán. Akkor Erzsébetvárosban két alkalommal kellett intézkedniük: egy videó kezdett terjedni egy helyi lakosról az interneten, hogy az egyik társasház udvarán rugdosni kezdte a kiskutyáját. Szintén ugyanezen a napon egy hajléktalannál találtak egy macskát. A 46 éves nő az állatot egy hordozóban, víz nélkül kínozta a tűző napon. Minkét esetnél az állatot az Állatmentő Egyesület elvitte, a rendőrség pedig állatkínzás vétsége miatt eljárást indított.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top