Politika

Ezen kiégtünk – egy kis út átadását és megszentelését látod, pezsgő, fotó, hírcikk, televízió……cirkusz a népnek

thenews.hu

ÖTSZÁZ MÉTERES ÚT ÁTADÁSÁHOZ MÁR PAPI SZENTELÉS IS JÁRT VIGH LÁSZLÓNAK BABOSDÖBRÉTÉN

Pezsgő, fotó, hírcikk, televízió – kell még ennél több?

„Mintegy fél kilométer hosszan két forgalmas út újult meg pályázat jóvoltából Babosdöbrétén, amelynek előnyeit az ott élő családok és a faluba látogató vendégek egyaránt kamatoztathatják.
Elismerésre méltó, ahogy a község vezetése kiemelten figyel mind a fejlesztésekre, mind pedig a közösségi élet élénkítésére.”- posztolta ki a 11.000 követőt nyilvántartott közösségi oldalára.
Érdemes a zalai polgármestereknek jól lobbizni, máskülönben az általuk képviselt település fejlődése esélytelen. Babosdöbréte kétségkívül fejlődik, bár volt aki nehezményezte, hogy már csak a Hegyi utca burkolatát és a faluba vezető utat kellene „nagyon megcsinálni”.


Ugyanis a hozzászólás szerint Teskánd felé botrányos az út és az idén beígért javításnak egyenlőre se híre se hamva. Talán majd a következő nyertes pályázat után arról is látunk jó pár nyilvános médiaposztot.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top