Politika

Kórházból került a fideszes képviselő – csoda szépeket mondott a magyar egészségügy állapotáról

thepost.hu

Hoppál Péter fideszes parlamenti képviselő részleteket közölt állapotáról, miután kedden a parlamentből mentő vitte a kórházba, ahol vakbélműtéten esett át. A látottak alapján, azt a következtetést lehet levonni, hogy a politikus jobban van, ugyanis a kórházi ágyon magához ragadta ismét táblagépét, és még egy kormánypárti sajtóterméket is fellapozott, ahol ő maga látható a címlapon.

Hoppál tájékoztatása szerint tegnap várnia kellett a mentőre, ami nem magánmentő, hanem az OMSZ (Országos Meteorológiai Szolgálat) szállította kórházba és állami kórházba vitték, ahol szintén várnia kellett.

“A magyar egészségügyi dolgozók szuper szakemberek, köszönetemet fejezem ki az orvosok és ápolók heroikus, kiváló munkateljesítményéért”

— értékelt.


“Itt is megerősítem, hogy a magyar egészségügyi ellátás MINDENKINEK kiváló, aki külföldön kipróbálta már ezt, mindenki itthon kezelteti magát, nem véletlen” — írta közösségi oldalán posztjában Hoppál, miután kedden vakbélgyulladás miatt mentő szállította el a parlamentből.

A politikus “sebei gyógyulnak”, a műtét szempontjából hazamehetne, de tüdőgyulladással még kezelik, ezért további pár napig az intézményben marad. A kultúráért felelős államtitkár az egészségügyi gondjait a “kemény munka, a túlhajtott tempó” következményének tekinti, “mint kényszerpihenőt, lassítási figyelmeztetést”.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top