Politika

BRÉKING: Élő rádióinterjú közben karambolozott Parragh László

nyugatifeny.hu

Az iparkamara elnöke balesetet szenvedett, miközben pont azt részletezte, miért törölték el a katát.

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke éppen a Klubrádiónak nyilatkozott a katáról, amikor az élő interjú 18. perce környékén karambolozott az autó, amelyben a kamarai elnök ült. Az autót nem ő vezette, amelyikbe egy másik jármű szaladt bele az interjú közben– írja a Blikk.

Parragh a koccanás ellenére is folytatta a beszélgetést a műsorvezetővel: az interjú alatt a járművek vezetői ki is töltötték a betétlapokat. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

A kamarai elnök az interjúban egyébként elmondta, szerinte nem volt szerencsés év közben hozzányúlni az adózási szabályokhoz, ahogy arról is beszélt, ezért szerette volna, hogy változzon a kata, mert neki nem csak a katás kisvállalkozókat, ugyanúgy a többi munkaadót is képviselnie kell.


A teljes beszélgetés ITT hallgatható meg.

(klubradio.hu / blikk.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top