Politika

Ciki: nem akármit akasztottak ki Orbán ajtajára

thepost.hu

Jól látható helyre helyezték el a tiltakozók üzeneteit.

Beszámoltunk róla, hogy Novák Katalin hétfőn villámsebességgel írta alá a magyar emberek és magyar családok százezreit megnyomorító KATA-törvényt. Kedden pedig az Országgyűlés 135 igen szavazattal, 54 ellenszavazat mellett elfogadta Magyarország 2023-as központi költségvetését. A parlamenti ülés közben ellenzéki képviselők próbálták átadni a tüntetők petícióját Orbán Viktornak, amiben azt követelték, hogy

tervezzék újra a rezsicsökkentés-csökkentést

tolják el a KATA-módosítás bevezetését januárra

és addig tervezzék is újra azt.

Orbán viszont nem volt hajlandó átvenni a petíciót, ahogy Németh Szilárd kormánybiztos sem.


A Demokratikus Koalíció képviselői viszont közben kiragasztották a miniszterelnök szobájának ajtajára a tüntetők követeléseit, ha már azt nem volt hajlandó átvenni a kormányfő. Az akcióról a DK közösségi oldalán számolt be, mint írták, ők a katások mellett vannak, megvédik a katásokat!

“Megvédjük a katásokat!

A Demokratikus Koalíció képviselői a miniszterelnök szobájának ajtajára ragasztották a KATA eltörlése ellen tiltakozók üzenetét.

Mi ugyanis a katások mellett vagyunk, ellenben Orbánék törvénytelen kormányával, akik egy tollvonással teszik tönkre családok százezreit!”

— írták.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top