Politika

Gyöngyösi Márton: Novák Katalin a válságot előidéző politikával együtt bukott meg

MTI/Koszticsák Szilárd

Több, mint ötezer kommentet kapott Novák Katalin köztársasági elnök azon posztja alá, melyben hétfőn bejelentette, aláírta az országos felháborodást kiváltó kata-törvényt.

A kommentek között számos ellenzéki képviselő véleménye is megjelent, többek között Gyöngyösi Mártoné, a Jobbik elnökéé.

Az európai parlamenti képviselő hevesen kritizálta a szerinte „félfeudális banánköztársaságokra jellemző” törvényhozást és azt, hogy az államfő nem küldte vissza a törvényt, ahogy azt kellett volna.

„Nem a háború, nem ’rajtunk kívül álló erők teszik kiszámíthatatlanná a jövőt’, hanem az a kormány, amely 12 éves kétharmados kormányzása alatt a kiszámíthatóság, jog- és létbiztonság minimumát sem volt képes megteremteni polgárai számára, miközben elszigetelte hazánkat Európától, a világ legkorruptabb országává züllesztette és olyan unortodox gazdaságpolitikát hajszolt, aminek révén ma Magyarország Európa második legszegényebb országa. Ez a politika bukott ma meg, Önnel együtt.”

– fogalmazott a Jobbik elnöke.


gyöngyösi

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top