Politika

Pintér rendőrsége egyre erőszakosabb – Orbán tehát nagyon fél a néptől

ezalenyeg.hu

Az, hogy Pintér rendőrsége már sokkolót is bevetett a tüntetők ellen egyértelmű jele annak, hogy Orbán érzi: nagyon rezeg alatta a léc. De nem tudják megfélemlíteni a magyar embereket! Ettől nem kevesebben, csak még többen fognak utcára vonulni!

 

Hétfőn is folytatódott a tiltakozássorozat Orbán megszorító intézkedései ellen. Magyar családok millióit sodorta ugyanis beláthatatlan helyzetbe a rezsinöveléssel. Valamint többszáz katás vállalkozót lehetetlenített el, tett munkanélkülivé.

Most azonban átlépett egy határt Orbán rendészeti csicskájának, Pintérnek a rendőrsége. Sokkolót vetettek be a békés tüntetők ellen a Margit hídon.


Jámbor András országgyűlési képviselő Facebook-oldalán osztotta meg az erről készült videót. Mint írta: “Kb 200 rendőr volt a 20, a felszólítás után az úttesten maradt tüntető ellen. Őszintén nem értem, miért volt a sokkoló többszöri használatára szükség ma reggel a Margit hídon!”

A rendőrség közlése szerint elektromos sokkoló eszközt a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény és a rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. (IX. 22.) BM rendelet alapján egy emberrel szemben alkalmaztak

Aránytalan volt a sokkoló használat!


A Társaság a Szabadságjogokért sem hagyta szó nélkül a történteket. Közölték: a sokkolót a rendőr akkor használhatja, ha a tüntetőket testi kényszer alkalmazásával sem tudja eltávolítani a helyszínről. Egy erőszakmentesen tiltakozó személlyel szemben azonban aligha arányos olyan kényszerítő eszközt alkalmazni, ami könnyen okozhat súlyos sérüléseket, és a kockázatait az intézkedő rendőr nem képes felmérni.

Orbán retteg, mert tudja, a nép eltiporhatja bukott, hazug, tolvaj rezsimjét.

Akkor látszik csak igazán az elnyomó hatalom félelme, amikor a rendőrség már sokkolót is bevet a békésen tiltakozók ellen. Orbánnak nem kell félnie a köztársasági elnöktől, nem kell félnie a főügyésztől, nem kell félnie a belügyminisztertől, hisz mind-mind az ő csicskái.

Orbánnak a néptől kell félnie! És fél is!

De van egy rossz hírünk a felcsúti szotyimilliárdosnak: Az egyre aránytalanabb rendőri fellépés nem elijeszteni fogja a tiltakozókat, azokat, akiknek elegük van az elnyomásból, a fideszes hazugságokból és a megszorításokból. Épp ellenkezőleg: Ettől lesz csak még nagyobb az ellenállás!





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top