Politika

Brutális megszorításokkal spórol a kormány az embereken, de Lázár Jánosnak mégis jut egymilliárd – nézd meg mire

thepost.hu

Van pénz lóvéra.

Nettó egymilliárd forintért újítanak fel egy kocsiszínt és egy versenyistállót a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél – írta hétfőn az Átlátszó.

A tendert a Galéria Invest Kft. nyerte el.

A lap megjegyzi, hogy az ország egyik legértékesebb agráripari komplexuma 2021 tavaszán került a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány kezébe, a kuratórium elnöke Lázár János lett.


„A tervezett beruházás két elemből tevődik össze, a kocsiszín és a versenyistálló épületeinek felújításából. A rekonstrukcióval érintett nettó alapterület kocsiszín esetében 1286 m2, versenyistálló 1003 m2, az összes hasznos alapterülete 2289 m2, tervezett (kialakult megmaradó) építménymagasság 5,33 m. Az engedélyezett építési tevékenységgel felújítandó épületegyüttes műemléki védelem alatt áll”

— áll a közbeszerzésben.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top