Politika

Ebből bukás lesz: nem akárkiknél verte ki a biztosítékot Orbán beszéde – fogynak a barátok

thepost.hu

Elfogadhatatlan a rasszista hangnem.

Beszámoltunk róla, hogy hatalmas nemzetközi felháborodást keltett Orbán tusványosi fajvédő beszéde, amire az ukránok is reagáltak, Gyurcsány Ferenc szerint pedig a beszéd kiír bennünket a becsületes népek világából.

A beszéd hatására kedden lemondott miniszterelnöki megbízotti pozíciójáról Hegedüs Zsuzsa is, aki egy alapos, tegeződő levélben olvasott be Orbánnak a “fajkeveredésről” szóló hitleri fejtegetései miatt, ezt >>ITT OLVASHATOD<<.

A Nemzetközi Auschwitz Bizottság alelnöke arra kérte Karl Nehammer osztrák kancellárt, jelezze Orbán Viktornak, hogy a tusványosi beszéde elfogadhatatlan volt.

Christoph Heubner arra hívta fel a figyelmet, hogy az EU-nak teljes mértékben el kellene határolódnia Orbán Viktor rasszista hangnemétől, továbbá úgy látja,

a magyar miniszterelnöknek nincs jövője Európában.


Az alelnök arra is rámutatott: Orbánnak lehetősége van arra, hogy tisztázza beszédét, ugyanis az a holokauszt túlélőit

“saját kirekesztésük és üldöztetésük sötét időszakára emlékezteti”.

(168.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top