Politika

Hivatalos: Kijött a program, amellyel mindenki kiszámolhatja, mennyivel növelik meg Orbánék a háztartások rezsijét

thepost.hu

Így nem ér majd senkit meglepetés.

A Fidesz a választások előtt azzal kampányolt, hogy “megvédi” a rezsicsökkentést a “baloldallal” (értsd: ellenzékkel) szemben. Az ötödik Orbán-kormány hivatalba lépését követően rövid idő után nyilvánvalóvá vált, hogy az ígéret átverés volt, ugyanis bejelentették, hogy az “átlagfogyasztás” felett megszüntetik a rezsicsökkentést, ezzel számos régi épülettel rendelkező hátrányos helyzetű embert a létbizonytalanságba sodorva.

Az androidos telefonokon elérhető Google Play áruházban megjelent az a program, amelynek segítségével bárki pillanatok alatt kiszámolhatja, mennyit kell fizetnie az augusztus 1-jétől emelt áron biztosított gázért és villamos energiáért. Az alkalmazás “Rezsicsökkentés kalkulátor” néven ingyenesen elérhető a webáruházban. Az applikáció az iOS rendszerű telefonokra egyelőre nem elérhető.


Az applikáció letöltési linkje >>itt<< található.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top