Politika

Dagad a botrány: Sosem találnád ki, kinek jön még kapóra a kormány barbár fakitermelési rendelete

nyugatifeny.hu

Jókor volt jó helyen.

Augusztus elején jött a hír, hogy Orbánék minden szabályt eltörölnek a fakivágással kapcsolatban, amely ellen többezres tüntetés is volt, még a WWF is aláírást gyűjt a barbár rendelet ellen.

A válságon a nemzet gázszerelője is nyerészkedik, Mészáros Lőrincről kiderült, hogy kályhákat gyártó cége lehet a nagy nyertese annak, ha az iskolák is fatüzelésre állnak át.


Hadházy Ákos szúrta ki, hogy Pintér Sándor bizalmasa is nyerészkedhet a válságon, ugyanis fakitermelő céget alapított, melynek már az első évben

2 milliárdos forgalma volt.

A korábbi államtitkárnak tökéletes időpontban jön a kormány fakivágó rendelete.

Hadházy Ákos bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

“Na, vajon ki alapított/vett fő tevékenységként FAKITERMELÉSSEL foglalkozó, öt alkalmazottal, a második évben már 2 milliárdos forgalmat produkáló céget?

Hát persze, hogy Pintér bizalmasa, korábban államtitkára, még korábban kommunista titkosrendőr Tasnádi László és Kupper András, a budapesti parkolási biznisz főszereplője.


Tasnádi 2021-ben elvileg kiszállt, de Kupper egy németországi cégen keresztül még mindig tulajdonos. Neki is nagyon jól jön a kormány barbár rendelete.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top