Politika

Nem akárkit szólítottak fel: fizesse be a rezsivédelmi alapba az 1,6 milliárdos extraprofitját

thepost.hu

Amit a kaszinókban bukó embereken keresett.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint 1,6 milliárd forintos osztalékot vett ki a kaszinókoncesszióból.

A Demokratikus Koalíció hétfőn felszólította a honvédelmi minisztert, hogy ezt az összeget fizesse be a rezsivédelmi alapba.

“A Demokratikus Koalíció felszólítja Szalay-Bobrovniczky Kristófot, hogy fizesse be az 1,6 milliárd forintos kaszinópénzt a rezsivédelmi alapba, már amennyiben nem kamu az egész rezsivédelmi alap.

Ez ugyanis valódi extraprofit, ahogyan a miniszterek, államtitkárok, és a miniszterelnök indokolatlanul magas fizetései is azok.


Szégyen, hogy miközben a magyarokat az orbáni megszorítások, adóemelések, infláció és rezsimelés sújtják, addig a magukat kiváltságosoknak tartók milliárdokat kaszálnak, és vidáman dőzsölnek a magyarok pénzéből”

— fogalmazott Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője.

(dkp.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top