Politika

Országszerte rengeteg benzinkút van zárva, veszélybe kerültek a független töltőállomások

nyugatifeny.hu

Az érdekvédelmi szervezet elnöke azt mondta, hogy már 278 napja nincs megélhetésük.

Megnövekedtek a sorok a töltőállomásokon, azonban nagyon sok maszek benzinkút, tudomásunk szerint nagyjából 200-250 korlátozza a tevékenységét a hétvégén — mondta a hvg.hu kérdésére szombaton Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke. Egri Gábor szerint demonstrációjuk sikeres volt, ugyanis ezzel akarták felhívni a figyelmet arra, hogy a benzinárstop miatt

278 napja gyakorlatilag megszűnt a megélhetésük.

Elkeseredett emberekről, kis családi vállalkozásokról van szó — tette hozzá.

Egri Gábor a lapnak elmondta, ők elsősorban érdekképviseletet igyekeznek nyújtani a független benzinkutasoknak, így bővebb tájékoztatást sem tudott arról adni, hogy a későbbiekben terveznek-e hasonló demonstrációt, vagy akár demonstrációkat tartani, minderről a tagság fog dönteni. Csak a kormányon múlik, hogy mi lesz — jelentette ki a szövetség elnöke. Mint mondta, ő és az összes független benzinkutas abban reménykedik, hogy a kormány előbb-utóbb kivezeti a benzinárstopot, azonban

akkor is kérdés lesz, hogy milyen irányba viszik a lakosság támogatását.


A Független Benzinkutak Szövetsége figyelmeztető akciót tervezett az augusztus 20-i hétvégére, azonban a kutasokra bízták, hogy ki zár be, és ki tart nyitva az ünnep alatt is.

(hvg.hu) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top