Politika

Videóval: Lebuktatta Orbánékat egy zalai képviselő; így terjesztik a hazugságokat a magyaroknak

nyugatifeny.hu

Ha nem látod, nem hiszed el!

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Nagykanizsa fideszes polgármestere, Balogh László annyira belebonyolódott mondandójába, hogy értelmetlen dadogásba torkollt a beszéde. A kellemetlen bakivideó vírusként terjedt az interneten, nevetségessé téve a városvezető magyarságbeszédét.

A botránynak azonban nincs vége, ugyanis a település momentumos ellenzéki képviselője, dr. Schauta Marcell egy helyi képviselő-testületi ülésről készült videóval mutatja be, hogyan működik a Fidesz papagájkommandója — szúrta ki a Nyugati Fény. A videó tanúsága szerint a polgármester és az egyik fideszes képviselő

szóról szóra ugyanazt adta elő

az egyik Orbán-beszédre reagálva.

Bár már sokaknak feltűnhetett, hogy a Fidesz vezető politikusai hasonló panelekből építik fel a beszédeiket, a videó azt bizonyítja, hogy alsóbb szinteken ez még szembeötlőbb.

Ez egy újabb kézzelfogható bizonyíték a kormánypárti agymosásról.

A videót itt lehet megnézni:


(Schauta Marcell/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top