Politika

A kormánypárti sajtó úgy tudja, az európaiaknak nemsokára rovarokat kell majd enniük

nyugatifeny.hu

Megy a riogatás.

Az Európai Bizottság (EB) a Twitteren egy bejegyzésében azt hangoztatta, hogy az európaiaknak az étrendjük részévé kellene tennie a rovarokat, meg kellene tanulniuk rovarokat fogyasztani

– riogat a V4NAHabony Árpád hírügynöksége.

Az Európai Bizottság pár hete írta ki, hogy három új rovarfajtát hagyott jóvá újfajta élelmiszerként. Ez azonban csak egy poszt volt a napi fél tucatnyi közül, tehát szó sincs arról, hogy Európában bárkinek is az étrendje részévé kellene tennie a rovarokat.

A Bizottság mindössze környezetvédelmi szempontból javasolja a rovarevést, hiszen ha sok húst fogyasztunk, akkor az állattenyésztésre is sok erőforrást (földterület, víz) használunk fel.


“Te döntöd el, hogy megeszed-e vagy sem!”

– zárta az Európai Bizottság a bejegyzést, ismét bizonyítva, hogy a kormánypárti sajtó riogatásával ellentétben senkinek sem lesz kötelező rovarokat fogyasztania.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top