Politika

Dúlnak a belharcok Orbánéknál: Nekiment egri párttársának egy fideszes országgyűlési képviselő

nyugatifeny.hu

A nyilvánosság előtt vádolta meg árulással.

Pajtók Gábor, a Fidesz Heves megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője szakítva a kormányoldal lassan évtizedes íratlan szabályával, amely tiltja a párttagoknak a belső viták és ellentétek kiteregetését a nyilvánosság előtt, közösségi oldalán vádolta meg árulással párttársát, a Fidesz egri politikusát, Oroján Sándort, írja a 24.hu.

Pajtók Csütörtöki bejegyzésében azt írta, hogy az egri közgyűlés egy ideje a meddő, egyéni ambíciók által túlfűtött politikai csatározások színterévé vált,

ami lassan a város működését veszélyezteti.

Ezek után közölte, hogy Oroján Sándor a júniusi közgyűlésen az országgyűlési képviselő és a frakció feje felett

elvtelen paktumot kötött az MSZP-s Mirkóczki Zitával.

“A júniusi közgyűlésen Oroján Sándor az országgyűlési képviselő és a frakció feje felett elvtelen paktumot kötött az MSZP-s Mirkóczki Zitával. Az elvtelen alkuhoz kötődő, szakmaiatlan és törvénysértő közgyűlési döntés miatt

az egriek érdekében tárgyalásokat kellett kezdeményeznem Eger polgármesterével”

— írta Pajtók, hozzátéve, “be kell látnunk, hogy Oroján Sándor az értékek helyett az egyéni érdekek mentén politizál, elárulva a választópolgárokat”.

A helyi sajtó a napokban számolt be arról, hogy feltűnően nagy az összhang Mirkóczki Ádám, egri polgármester és Pajtók között. Pajtók támogatta is Mirkóczki TOP Plusz pályázati terveit, mint közben kiderült, Oroján nem osztotta álláspontjukat, és éppen az ellenzék egyes képviselőivel együtt szavazott a közgyűlésen a tervek ellen.

A 24.hu telefonon elérte Pajtókot, aki éppen kezdődő szabadságára hivatkozva nem kívánt részleteket elárulni. Oroján Sándort is keresték, de nem vette fel telefonját.


Oroján, a lap cikkének megjelenése után jelezte, Facebook-oldalán reagált Pajtók állításaira. Ő és a képviselőcsoport tagjai azt írták:

“A Fidesz-KDNP frakcióban senki sem áruló”.

“A baloldallal nem szövetkeztünk, elvtelen háttéralkut nem kötöttünk. A munkánkat Eger üdve érdekében végezzük”

— írta a politikus.

(24.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top