Politika

Dobrev Klára: A számokból világosan látszik, hogy Orbánék hazudnak az inflációról

nyugatifeny.hu

Nem igaz a meséjük.

Dobrev Klára csütörtök délelőtti Facebook-posztjában arról írt, hogy a KSH statisztikák egyértelműen bizonyítják: az infláció már jóval a háború kitörése előtt kilőtt. Korábban mi is megírtuk, hogy az adatok alapján a kormány története nem igaz, amelyben az orosz-ukrán háborúra akarják kenni a gigantikus áremelkedést.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni:

“Érdekes KSH adat került reggel a kezembe, amely egyértelműen bizonyítja, milyen bődületes hazugság a háborúra fogni a magyarországi brutális inflációt. Orbán ezzel takarózik, mert gyáva beismerni, hogy a hozzá nem értése miatt családok tízezrei szenvednek az elszabadult áraktól.


A számokból világosan látszik, hogy az árak már jóval

a háború előtt kilőttek

és Orbán illiberális hókuszpókusz politikája az elmúlt hónapokban csak még jobban felgyorsította a pénzromlást.

És most, amikor a családok már így is elviselhetetlen árat fizetnek gyakorlatilag mindenért, még mindig nem látjuk az áremelkedések végét. Orbán az oka a brutális inflációnak, aminek csak akkor lesz vége, ha Orbán megy.

Mi pedig készülünk.”


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top