Politika

Valamire készülnek Orbánék: Kétnapos frakcióülést tart a Fidesz Balatonalmádiban

nyugatifeny.hu

Újabb eligazítást kapnak a nemzetvezetőtől a kormányzó pártok.

Balatonalmádiban tartja a Fidesz és a KDNP a kétnapos frakciószövetségi ülését — mondta a Magyar Nemzetnek Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője korábban már közösségi oldalán jelezte, hogy a kormányzó pártok kihelyezett frakcióülését szeptember 21–22-én tartják.

Kocsis elmondta, a gyűlés a szokásoknak megfelelően Orbán Viktor politikai iránymutatásával indul, a frakcióülés központi témája pedig a “brüsszeli szankciók” és az “azok által kiváltott” drasztikus energiaárak lesznek.


“2022 júniusa – az olajszállítási szankciók elfogadása – óta

a földgáz ára egy hónap alatt megkétszereződött, majd újabb egy hónap alatt megháromszorozódott.

Azt ígérték, hogy a szankciók véget vetnek a háborúnak, nem ez történt.

Európa szegényebb lett, Oroszország pedig gazdagabb”

— jelentette ki a lapnak Kocsis.

Kocsis hozzátette: napirenden szerepelnek azok a törvényjavaslatok is, amelyek a helyreállítási alappal és a kohéziós forrásokkal kapcsolatos tárgyalások gyors lezárásához szükségesek.

A kormányzó pártok többek között meghallgatják majd Varga Judit igazságügyi miniszter, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Palkovics László technológiai és ipari miniszter szónoklatát. A kormánypártok megemlékeznek egykori képviselőtársukról, Wittner Máriáról is.


A kormánypártok legutóbb idén februárban tartottak kétnapos frakcióülést Balatonfüreden. Akkor Orbán a választásokkal kapcsolatban adott eligazítást embereinek.

(telex.hu) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top