Politika

Váratlan beismerés: az Orbán-kormány kőkemény lépést tett a csőd elkerüléséért

nyugatifeny.hu

Erre kevesen számítottak.

A kormány nemrég 25%-os energiamegtakarítási célt irányzott elő az állami vállalatoknak és a gazdasági társaságoknak. Ennek betartása érdekében a Kulturális és Innovációs Minisztérium minden felügyelete alá tartozó szerv számára

előírta, hogy szeptember 22-ig energiamegtakarítási tervet készítsen.

Csák János tárcájához olyan intézmények tartoznak, mint például a Budapesti Operettszínház és a Magyar Állami Operaház is. Az előirányzott cél elérése érdekében energiatakarékossági felelősöket jelölnek ki, akik a kijelölt feladatokon túl a minisztériummal folyamatosan tartják a kapcsolatot is.


Beszámoltunk róla, hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter előírta, 18 foknál nem lehet melegebb az állami intézményekben. Bár az intézkedés a központi államigazgatási szervekre vonatkozik, a kormány mérlegeli, alkalmazzák-e majd az iskolákban is a hőfokkorlátozást.

(444.hu/Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top