Politika

“Miért mond nemet a kormány az orosznál olcsóbb gázra?” — Varju László durván nekiment Menczer Tamásnak (+videó)

nyugatifeny.hu

Az államtitkár nem tudott válaszolni.

A gáz világpiaci ára egyéves mélypontra esett, hatod annyiba kerül, mint tavaly ilyenkor, a kormány azonban nemet mondott az orosznál jóval olcsóbb gázra — mondta el Varju László, az Árnyékkormány rezsi- és energiaügyi minisztere és a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője.

A magyar az egyetlen európai kormány, ami nem ad semmilyen segítséget a háztartásoknak, az iskolákat is csak 18 fokra engedik felfűteni.

“A magyarok gázszámlájának csak egy kis része a gáz ára, a többi részt úgy nevezik, hogy profit, amit az állami MVM keres”

— mondta el Varju, majd feltette a kérdsét, hogy mit tesz a kormány azért, hogy kiváltsák az orosz gázfüggőségből a magyarokat.

“Hány család fog fűtés nélkül maradni önök miatt?”

— kérdezte a képviselő.

Varjunak Menczer Tamás államtitkár válaszolt, érdemi dolgot azonban nem mondott a fideszes képviselő, a szokásos propagandát olvasta fel papírból.

Miután Menczer is bevallotta, hogy csökkent a gáz ára, Varju neki szegezte a kérdést, hogy akkor miért nem csökken a magyar emberek rezsiszámlája.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top