Politika

Csak ezt ne! – Az ismert jogász szerint kiléptet minket a Fidesz az Európai Unióból

tulolap.hu

Kétsége se legyen senkinek, hogy a Fidesz-rendszer ki fogja léptetni Magyarországot az Európai Unióból. Megteszi. Előbb vagy utóbb. Ez már csak idő kérdése. 2010 óta egyre erőteljesebben és eltökéltebben zajlik az EU ellenes kormányzati gyűlöletkampány. Az elmúlt 12 évben a rendszer sok 100 milliárd forintot költött el a Brüsszel ellen vívott „szabadságharcának” népszerűsítésére.

Amikor Magyarország 2004-ben csatlakozott az Európai Unióhoz, elfogadta az értékrendjét, valamint vállalta politikai, jogi és morális alapelveinek betartását. A Fidesz rendszere azonban mindezeket megtagadta és valóságos ideológiai „keresztes hadjáratot” indított mindezekkel szemben. A volt szovjet hidegháborús propagandát idéző szlogeneket és lózungokat harsogja gátlás nélkül a kormányzati sajtó és a pártállami közmédia. Módszeres és tervszerű agymosás.


Mindennek az a célja, hogy a társadalom egy részét Európa-ellenessé tegyék. Még csak a többségre sincs szükség. Csak pár millió elvakult gyűlölködőre. Akik közül pár 100 ezret akár utcára is lehet vinni. Akkor eljön a lélektani pillanat. A rendszer képviselői pedig kétharmados többséggel megszavazzák az Országgyűlésben az Európai Unióból való kilépést. Méghozzá népszavazás nélkül. Merthogy erről nem kell és nem is lehet referendumot tartani.

Az állami szintre emelte korrupció és a demokrácia teljes leépítése miatt már zajlik a jogállamisági eljárás. Ez pár évig eltart, de tudjátok, mi lesz a vége. Két súlyos szankciót fognak kiszabni. Minden támogatást megvonnak Magyarországtól és megfosztják a tagállami szavazati jogától. A rendszer búcsút inthet a vétójognak. Pénz meg már amúgy sem fog jönni. A nyugati adófizetők megunták, hogy ők finanszírozzák a Fidesz pártállami rendszerét.


A rendszernek így már nagyon nincs miért bent tartania az országot az Európai Unióban. Amúgy is az a célja, hogy az orosz rendszert másolja le Magyarországon. Jó úton halad afelé. Putyin új Szovjetuniója pedig már tárt karokkal várja.

Vegyétek vissza a döntés jogát! Nyugat vagy kelet? Rajtatok múlik!

forrásVégh Edvárd – facebook – köszönjük

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top