Egyéb

Csak a legintelligensebb 1% képes rájönni, mi a hiba ezen a rajzon

retropercek.com

Egy nagyon érdekes feladványt hoztunk neked, amit különös módon csak nagyon kevesen képesek megoldani. Pedig látszólag egy egyszerű ábrát látunk:

 

Egy finom női kéz, lilára lakkozott körmökkel, két gyűrűvel, valamint egy bőrszíjas órával. Azonban van a képen egy hiba, amelyet csak nagyon kevesen szúrnak ki.

Nézd meg alaposan, hátha abba az 1 %-ba tartozol, akik maguktól képesek rájönni, mi is a bibi a képen. Előre szólunk, mivel igencsak nehéz ez a feladvány, és sokak számára megtévesztő, akkor se keseredj el, hogyha nem sikerülne rájönnöd a megoldásra.

Legörgetve megmutatjuk a megoldást, ha nem sikerült rájönnöd!

 


L

E

J

J

E

B

B

 

Bizony! Az órákon az állító gomb mindig jobb oldalon helyezkedik el, ez esetben azonban az óra baloldalára rajzolták! Te rájöttél magadtól a megoldása! Írd meg nekünk Facebookon, de a megoldást ne kösd az emberek orrára, és ezzel ne tedd tönkre a játékukat!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top